Fem en...


Snart är det skidor på tv,n igen, kanske dom har börjat innan jag skrivit klart här.

Igår var en trevlig kväll med Angelica och mello deltävling fyra, vi skrattade gott åt Pernilla och Per... & bra bidrag som gick direkt till finalen, två bidrag som fick full hjärtröstning av mig.


Tänkte jag skulle göra fem en fredag fast för mig blir det fem en söndag men med samma frågor som i fredags. Hittade detta hos Orsakullan.


Vilket var ditt första jobb?
Det var när jag gick på gymnasiet i Strömsund, då fick jag en praktikplats på ica simonssons handelsbod som sedan gjorde att jag fick jobba där ibland.


Vad läser du just nu?

Det händer att jag läser handarbetsmönster men inte just nu, det jag gör nu kan jag ändå.
När Julia vill att jag ska läsa för henne då gör jag det, köpte en mamma mu bok till Julia på bokrean hos coop.Har du någon gång träffat någon känd person?

Lotta Bromé var här några gånger under dom åren hon hade p4 extra men nej jag har inte pratat med henne, Jo förresten senast hon var här då frågade jag om jag fick ta ett kort på henne och Karin Adelsköld tillsammans & de fick jag.
Karin bodde här i Östersund då, medans hon stod på golvet och väntade på att Lotta skulle ropa upp henne så gick jag & Angelica fram och pratade med henne. Vi har lokala kändisar som jag också träffade denna dag. mina radio idoler.


Vilken talang skulle du helst vilja ha?
Skulle inte vara så dumt att ha talang i köket då skulle jag också säkert tycka det vore roligt att vara där.


Vad var det första du köpte för egna pengar?

Jo det var när jag jobbat på ica simonssons, det var snart jul och jag visste att mina föräldrar gillade dom där gröna sockrade marmeladkulorna, dom låg i en fin trälåda så en sån köpte jag till dom och så minns jag att jag handlade kläder på Jc. Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar