Fem Snabba Frågor (10)


Kul med dom här frågorna :) Tack @mariasvardag


1/ Om du skulle gissa, vilken låt tror du då att du lyssnat till flest gånger?


Jag sätter ju sällan på en musik för att lyssna på utan den musik jag spelar det är oftast den musik som spelas på radio och tv. En del låtar spelas så kopiöst mycket att jag blivit riktigt less att höra dom en sån var tex "Lorens låt euphoria" och för många år sedan en låter som hette "hej Monika" hur less var man inte på den? Faktiskt så kommer jag på nu en låt jag ibland tittar på, på youtube är "Lena Ph länge man lever" den versionen när hon var med i efter fem.2/ Om du fick välja ett av dina karaktärsdrag som ditt barn inte skulle ärva, vilket hade du då valt?


Slarvig med pengar och som tur är har dom inte ärvt det :) <33/ Har du svimmat någon gång?


Nej, det har jag haft tur att inte behöva göra.
4/ Vilket är det absolut svåraste beslut du har tvingats ta?


Det tror jag nog var när jag tog med Angelica och flyttade till Gävle, att göra så många människor ledsna. Inget beslut som jag tvingades till, det var ju mitt egna val att flytta och det kändes så rätt då och så blev det så fel.5/Berätta om en gång när du var fruktansvärt nervös.

Det första som kom upp när jag läste frågan det var när Angelicas pappa hade fått reda på att han hade en hjärntumör, ja då var jag rädd trodde han skulle dö, Nu gick det bra och det är vi alla glada och tacksamma för, detta var 1989.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar