Fem Snabba Frågor ( 38 )Nu var det länge sedan sen jag svarade på @mariasvardag kluriga frågor, gick tillbaka och tittade och senast jag svarade var nr 14.
Får se om jag betar av dom jag inte besvarat eller hur jag gör.


Dagens fem snabba frågor ska jag i alla fall svara på, kluriga är dom men roliga.

------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------


1/ Om du fick välja en låt som din ovän var tvungen att lyssna på non-stop i en vecka, vilken låt skulle du då välja?

Catrin var ingen ovän men för att busa med henne så skulle jag välja "leende guldbruna ögon" en låt som hon inte alls tyckte om. Catrin var en busig och kär vän så henne var de roligt att busa med så ja jag väljer henne och denna låt.2/ Stör det dig om fotot i ditt pass eller körkort inte skulle bli bra?

Ja jag blir aldrig nöjd med korten på mig själv, spelar ingen roll om det är hos polisen till leg eller om det är andra kort.3/ Vilken är den värsta doft du kan tänka dig?

Jag har ingen lukt så om jag ska försöka att tänka tillbaka till då jag hade lukt.
Surströmming luktade inte så gott.4/ Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?

Jag varken sminkar mig eller läser böcker speciellt ofta men om jag nu måste välja en av sakerna så får det nog bli att aldrig mer sminka mig, nej jag vet inte... Har inte bestämt mig än.5/ Hade du något smeknamn när du var yngre?

Minns inte om det var jag eller någon annan som började kalla mig Lotta men det är ett smeknamn jag haft och har kvar idag men ju äldre jag blivit desto mer har jag börjat gilla mitt riktiga namn Lise-Lotte.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar