Fem Snabba Frågor (40 )


5 kluriga snabba frågor från @mariasvardag


1/ Kan du beskriva den absolut vidrigaste frisyr du haft?


Ofta när jag var ung och bodde hemma, min fostermamma var inte utbildad frisör men var duktig på att klippa och permanenta, hon hade många kunder som återkom till henne.

Hon klippte även familjen och då också mig men till skillnad från dom andra så lyssnade hon inte på mig hur jag ville ha det och inte hjälpte det att jag sa till, sedan var jag rädd för att säga till också.
Nej min fostermamma var inte snäll emot mig.
Kan nog inte nämna någon speciell vidrig frisyr, alla var lika vidriga.


2/ När känner du dig blyg?

När jag kommer i sammanhang där jag inte känner människorna och man ändå förväntas att prata och vara social, men tycker nog jag var mer blyg förr än vad jag är idag. Känns i alla fall så.3/ När sjöng du senast för dig själv? och för någon annan?


För mig själv händer lite då och då, kommer det en låt jag kan på radion så sjunger jag gärna "tyst" med, är jag ensam hemma så kan det nog hända att jag sjunger högt också. Kan nog hända att jsg sjunger högt om Kjell är hemma också :)

Annars blir det mest med Julia som jag sjunger högt,4/ Finns det något du drömt om att göra under en längre tid? varför har du inte gjort det?

Det är att flytta och bo själv men efter dom här veckorna när jag var så rädd, innan jag visste vad som var i mitt bröst så har jag sett en annan sida av Kjell, det var nog bra för oss båda att detta hända, sedan att det slutade bra är ju bara jubla och vara tacksam och ödmjuk över.5/ När grät du senast inför någon annan? När grät du för dig själv?

Jag gråter varje dag just nu. jag är så ledsen över Classe så många många frågor utan svar.
Vi pratade mycket i min ungdom men som vuxen har det inte blivit lika mycket,
Varför pratade jag inte mer med han.
Varför frågade jag inte mer, hur han mådde, vad han ville och hur hade han det. m.m
Älskade Classe <3 jag tyckte såå mycket om dig <3 <3 <3


Ett drygt 10-13 år gammalt kort på Classe och hans fru & min moster Elmy.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar