Fem Snabba Frågor (7)


Kul och svårt men kul så Tack @mariasvardag för dina fem snabba...1/ Berätta om något som du gjorde som barn och som du fått höra om och om igen.

Finns nog ingenting inte vad jag kan komma på men en annan sak från min barndom som jag hört... ja jag vet inte hur många gånger det är men många är det. Det var när jag sju år gammal kom till fosterfamiljen och mina tänder var så dåliga att dom ganska omgående tog mig till tandläkaren nu minns jag inte om mina dåliga tänder blev dragna eller om dom fick sitta kvar och lossna själv, dom skulle ju ändå lossna då det var mjölktänderna.2/ Vågar du satsa 200 000:- med 90% chans att dubbla pengarna men med 10% risk att förlora dom?

Nej med min låga inkomst som sjukpensioner så skulle jag nog inte våga det men samtidigt är ju chansen att vinna mycket större en att förlora så efter att ha pratat med Kjell så kanske ändå.3/ Beskriv en person som är din raka motsats med tre ord.

Nämen de kan jag inte, jag tror vi alla har olika sidor/sätt i olika situationer men dom två sakerna som jag hoppas jag inte är.
Missunnsam * Ett sätt att jag tror jag är bättre en någon annan.

Jag är ju heller ingen som tycker om att motionera men till motsatt mot dom andra två så är det här något jag önskar jag var/tyckte om.4/ Om du var tvungen att välja skulle du då hellre vakna varje morgon klockan 4 eller vara tvungen att gå till sängs varje kväll klockan 20:00?

Nej det här var ingen snäll fråga :) jag gillar inget av det, i så fall skulle jag nog välja bägge, för kliver jag upp fyra ja då lär jag säkert vara trött och vilja sova vid åtta på kvällen.5/ Nämn tre riktigt bra filmer

Millennium trilogin. Ja det är dom dom filmerna jag kommer på just nu.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar