Fem Snabba Frågor (8) & (9)Har missat dag nummer åtta av fem snabba frågor så nu gör jag både nummer 8 och 9 av frågorna som @mariasvardag ordnar så trevligt.1/ Vilken är den konstigaste dröm du drömt?


Oj.. det vet jag inte många konstiga drömmar har det blivit men en som kommer upp är en dröm jag drömt flera gånger och den handlar om min fosterbror som är tre år äldre en mig.
Drömmen handlar om att han är död, vi nära och kära är på väg till kyrkan på hans begravning, då kommer han hem och in i huset för han är hungrig och vill ha en banan att äta sedan går han tillbaka. Håkan heter han och vad jag vet så lever han.2/ Om du var tvungen att välja, skulle du då vilja ha fem små tatueringar på olika ställen på kroppen eller en stor på ett ställe?


Inget av de, inte för att jag tycker det är fult utan för att jag inte tror jag skulle klara av smärtan. Skulle bli fem pyttesmå så pinan skulle bli kortas möjlig.3/ Hur skulle du gå klädd om alla människor var blinda och du kunde klä dig precis hur du vill?


Skulle nog gå som gör gör idag, bara jag är hel och ren sedan går jag nog faktiskt klädd lite som jag vill för det mesta i alla fall.4/ Har du någon gång sjukanmält dig från jobbet eller skolan, fastän du egentligen inte var sjuk?


Nej inte vad jag kan minnas5/ Vilken är den bästa Tv-serien du sett?

Det här är svårt... Rederiet, Tre kronor, och en serie jag hittade häromdagen på Viaplay Cityakuten, den såg jag för många år sedan och tyckte den var riktigt bra så den blev jag glad av att se finns att se nu också.
Fem Snabba frågor (9)


1/ Vilken månad skulle helst vilja radera från almanackan?

Utan tvekan December men jag skulle inte vilja korta året med en månad så istället för december skulle jag gärna ha två månader September, oktober eller november.


2/ Har du tagit bort någon som var din "vän" på facebook?
Ja det har jag...3/ Vem var din första bästa vän?

Jag hade två bästa vänner när jag var barn och bodde i Östra Husby dom heter Catharina och Gunilla.4/ Säger du till eller håller tyst om någon går före dig i kön i mataffären?

Nej det gör jag inte, varför ska jag säga till... har den som går före så bråttom att han/hon måste gå före... så varsågod :)

Jag handlar mest med shopexpress så det här händer aldrig nu mer men visst kan det hända om jag står i en vanlig kö eller innan jag började använda expressen.5/ Du får bjuda två personer, döda eller levande på middag. Vilka bjuder du?

Olof Palme, skulle vara intressant att höra hur han skulle hantera situationen vi har i Sverige och vem mer jo jag tror John-Erik (Angelicas pappa) skulle vara intressant att höra dom två diskutera.

Jag tycker politik är intressant men är inte duktig på det. Är det något jag undrar så frågar jag oftast John-Erik, han är duktig och vi båda tycker om Olof Palme så tror vi skulle få en trevlig kväll.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar