Fönsterputs M.m.


En dag som började med tuppen klockan 07:00, då var jag i grovtvättstugan med dom första mattorna.

Angelica skulle vara med bilen på bilbolaget vid samma tid så hon kom hit till oss efter det, vi bor med ca fem minuters promenad väg från/till bilbolaget så det var ju jättebra, när hon kom så det blev hon som följde med mig med resten av mattorna när första maskinen var klar.

Innan Kjell kan vakna till så behöver han frukost, så han fick ta det i sin takt medans jag och Angelica fixade med mattorna.

När jag efter en stund började med köksfönstret då var Kjell på G så då fick han putsa med den där maskinen inte jag riktigt gillar.


Angelica provade också.


Medans mattorna torkade så fortsatte vi att göra klart köks och sovrums fönstren. (I morgon tar vi vardagsrummet). Angelica gick och hämtade bilen när den var klar och några timmar senare var det hon som tillagade middagen som blev stuvade makaroner och stekt falukorv.
Gott var de och så lyxigt att sätta sig vid ett dukat bord och färdiglagad mat.
Mums... 😍


Så här blev det i fönstren, lite ljusare och lite mer vår.
Brukar ha längder även i köket men nu letade jag fram en gardinkappa och eftersom det är marinblå spets så bytte jag lampskärm till en blå sådan istället för den gröna.


Även balkongen blev fixad så gått det nu går, den kommer i ett annat inlägg.

En sista bild för nu får bli på mattorna som hänger på tork, dom är sedan några timmar torra men blir inte pålagda fören senare i veckan när det är färdigstädat.


Tvättade även balkongmattorna.
När dom torkat blev dom pålagda på den färdigstädade balkongen.
Så dom är inte med på denna bild då bilden togs strax innan mattorna plockades ner.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar