Först Mat Sedan Rusta...


Igår när Angelica slutat skolan och jag gjort det jag tänkt jag skulle göra för dagen då åt vi middag på reveljen "Bar och Kök"


Angelica skulle beställa en kycklingburrito blev sugen jag också så beställde en till mig också.& gott var de men hjälp vilka stora portioner. Ingen av oss orkade äta upp allt.


Det hängde snygga lampor där nästan som discolampor, var så klart tvungen att ta kort.Vi åkte sedan till rusta där jag skulle köpa ett balkongbord ett balkongbord som hänger på balkongräcket, det var också ett jättebra erbjudande på två stolar och ett bord så det köpte jag också, tycker det blev lite tomt förra sommaren när vi köpte nya stolar och bord så jag ville komplettera lite.

Balkongen är inte så stor så dom två extrastolarna kommer få stå ihop vikta tills någon ska sitta på dom men titta så bra det blev med det andra helsvarta bordet, vilken tur att det är lägre en glasbordet på så vis får vi nu mer plats även om det bara är jag och Kjell som sitter där. PERFEKT!

På balkongbordet hade jag tänkt att sätta någon ljuslykta och säkert också någon blomma. Tror det kan bli fint. Ja just det var 25% rabatt på b.la krukor så köpte en lite större sådan som ska stå på golvet på balkongen, tänkte plantera pelargoner i den tror jag men blommorna får vänta ett tag till för än så länge har vi alldeles för kallt.

Blir så klart blommor i balkonglådorna också och säkert en blomma som också kommer hänga i ampel och så blir det på bordet mellan stolarna, tror vi kommer få till en trevlig och mysig balkong denna sommaren.

Tack gumman för hjälpen igår ❤❤❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar