Fråga Till Nouw och en Kula...


Uppkrupen i soffan med filten runt benen.
Hittade en sån skön filt på rusta före jul, den fanns i grön, grå och röd, jag gillade den röda bäst och visst kan man väl ha en röd filt fast julen är slut, ja jag kommer ha det i alla fall :)
I händerna har jag en stickning som det förhoppningsvis ska bli ett par sockar med långt skaft till Julia, hon har sagt att hon vill ha såna och då är det väl så klart att jag ska sticka ett par.Jag har skickat en fråga till Nouw men det är ju så hopplöst med att få svar från dom, får se om det kanske kommer i morgon. Tänker att jag frågar även er mina fina bloggvänner.

Innan jag gjorde mitt uppehåll så delades mina inlägg till facebook, det gör dom inte längre. Vet ni om nouw tagit bort den funktionen?
Jag hittar ingenstans där jag kan göra någon inställning så tänker om nouw tagit bort den möjligheten.

Annars kan man ju gå in på "alla inlägg" och välja det inlägg man vill länka och sedan klicka på visa men gör jag det så kommer jag bara till min profil.
Konstigt är det, så jag hoppas dom svarar. Såg att det fungerar att göra det på telefonen men vet inte hur jag ska få till det där, jag bloggar ju nästan bara från datorn.


Hittade en söt julgranskula till Julia före jul, ja den bilden får avsluta detta inlägg

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar