Fredag Förmiddag...


Fredag och första arbetsveckan snart avklarad för Kjell, bara en vecka till sedan är han ledig någon vecka för ytterligare en veckas jobb.
Pratade nyss med han, han var i Sveg och hade lunchat nu väntade han bara på att prover och lite annat skulle tas klart och packas så han sedan kan fortsätta sin färd.


Idag är det Lars Gustavsson som sänder radio med Linda.
Trevligt de för inte ofta han pratar i radion längre, han har andra sysslor på radion men ibland så får vi lyssna till hans ljuva stämma...


Jag låg länge idag, klockan var nästan elva innan jag klev upp, det har varit betydligt svalare i natt mot hur det varit och då med fönstret öppet så var det en underbar luft att sova i.

När jag klivit upp så duschade jag & startade en tvättmaskin


Kände jag hur jag blev sugen på tunnpannkaka så det är vad det blir till middag idag, en smet till pannkakorna är fixad och står nu i kylen.


Har också vattnat blommorna på balkongen,
Det märks att dom varit med hela sommaren för dom börjar vissna till en del, men ska nog prova att ha kvar dom så länge som möjligt, kanske augusti ut.


Innan det blir dax att hänga upp kläderna och börja steka pannkakorna så tänkte jag fortsätta stickningen av mormors hjärta,s dopklänning 💗

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar