Garderobsrensning M.m...


Har varit duktig idag.
Först var vi ute med alla blommor på balkongen så nu är dom kastade, dom hade verkligen gjort sitt, så inte en dag förtidigt att kasta dom.

Resten som att plocka ihop mattor, stolar, ta ner flaggorna, parasollerna m.m. det tar vi en annan dag, kan ju hända vi vill sitta där mer innan det blir för kyligt.


Har också plockat ner gardinerna i vardagsrums fönstret, ska hänga upp dom vita dom som hänger i mitten igen men dom på sidorna ska jag byta ut till mörkgråa.
I morgon ska dessa fönster putsas.


Jag måtte ha fått upp energin för efter en stund i soffan så tog jag itu med klädkammaren och efter det fick min garderob sig en rensning.
Det var ändå inte så där jättelänge sedan jag gjorde två rensningar, vet att jag då sparade kläder som jag inte kände jag ville göra mig av men ändå visste att jag inte använde, kan ju hända att jag skulle börja använda dom...
Nej jag gjorde inte de, så nu åkte dom kläderna, har nu bara sånt som jag använder kvar, det är ett par klädesplagg som borde åka sin väg men jag kan bara inte he bort dom, dom är gamla, slitna och inte direkt fina men jag gillar dom och jag använder dom, så dom fick bli kvar denna gången också.
Men resten som aldrig används det åker nu till den där insamlingscontainern som står på Coop Forum parkeringen.

Vart dom sedan kommer det vet jag inte men då en del kläder är nya och dom mesta mycket sparsamt använda så är det fina kläder som förhoppningsvis kommer göra andra glada.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar