Gick Dock Bättre För Julia Än Angelica...


Hej hej.
Hade en överfull tvättkorg, inte så ofta den blir så här full men nu var den de så då bokade jag tvättstugan med dubbla pass till idag mellan klockan 10 - 18.

Angelica ringde i gårkväll och frågade om jag ville följa med till Mikaela och Julia idag, hon skulle vara barn vakt en liten stund.

Nej sa jag, jag måste verkligen tvätta. En stund efter att vi lagt på tänkte jag att kanske fann det ledig tid på fredag och det gjorde de, då bokade jag om och så kunde jag följa med Angelica.

Idag har jag alltså varit med mina två fina döttrar och mitt älskade barnbarn.


Vi lekte, läste och busade & både Julia och Angelica kröp i Julias tunnel.Hahaha... Angelica fastande i tunneln så hon behövde lite hjälp att ta sig ur annars hade hon kanske varit kvar där i än :)Vi åkte till hotell Östersund och åt lunch.
Mycket gott och trevligt sällskap.Jag och Angelica följde med tillbaka till Mikaela och Julia och när Julia senare skulle sova då åkte jag och Angelica hem. Kom hem strax före två, så då tänkte jag att jag kollar tvättstugan, kanske den är ledig i kväll och det var den.
Så då kunde jag idag i alla fall på bort tvätten. Tvättar mellan 14 -22 men kommer inte behöva hela tiden, blir nog klar till senast 20:00 skulle jag tro.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar