Glada Ungdomar...


Hej hej.

En fredagskväll som blev sen, Kjell och tre till var ute och nattvandrade igår och även fast jag är trött så kan jag inte sova.
Satt uppe och stickade & fortsatte och tittade på gåsmamman är inne på säsong fyra nu. Har sett den förut men jag har inga problem med att se om serier som jag gillar.


Somnade ändå inte på någon timme efter att jag lagt mig men det är jag van vid dom kvällarna jag inte tar någon tablett.


Jag lånar en bild från en av nattvandrarna som han la upp på sin facebook sida igår.
Av dessa fyra som vandrar har inga egna hemmavarande barn, dom gör det för öka säkerheten och att finnas för ungdomen och Ungdomarna blir glada när dom kommer.
Men vart är föräldrarna... ja det kan man undra, dom som verkligen skulle behöva vara ute.Ja här har vi ju två av dom trevliga nattvandrarna som jag stötte på en dag när jag kom till coop.
Två trevliga karlar som vi också har nöjet av att ha som grannar.

Ni gör ett bra jobb gubbar :) <3
Lite senare idag ska vi åka till Julia och hennes mamma & pappa.

Vi ska träffas en stund utomhus, det är de som känns bäst att ses utomhus, bara det kunde bli lite varmare. Det är så kul att träffa mormors hjärta.

Sedan blir det kinamat till middag för mig, jag vet inte om Kjell också kanske ska äta det eller om han har planer på annat.

På återhörande

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar