God Lunch & Shopping...


Efter tre hela dagar hemma förutom torsdag eftermiddag då jag & Angelica var ute så var det skönt att igår fredag komma ut igen.

Jag Mikaela & Julia skulle träffas och gå på stan.
Kjell körde ner mig, sedan skulle han och Nils-Ivar iväg och fixa lite med nattvandringen, Mikaela och Julia tog bussen och medans jag stod och väntade på att dom skulle komma så kom Unni och gick förbi så då pratade vi en stund, när vi stod och pratade så kom precis bussen så då fick dom heja på varandra.


Vi började med Kappahl där jag köpte kläder 25% på alla byxor plus att jag hade en kupong som gav 25% rabatt på ett damplagg och så hade jag värdecheckar på 100:- så det blev en bra rabatt.
Sånt gillas...

Ingen jättebra bild men det blev i alla fall två par byxor två toppar och tunikor.


Men det gulligaste och allra finaste de hittade vi en rulltrappa ner där barnkläderna finns.
Kläder till sötaste hjärtat.

En fin klänning, hårband och så en sån där haklapp eller vad man kallar dom att ha runt halsen så inte kläderna ska bli blöta när bebisarna dregglar, en söt nalle var det på, den tyckte jag och Julia också skulle få komma med...


När vi handlat klart så gick vi till Wayne´s för att äta lunch, där hade jag aldrig varit men hit kommer jag gå fler gånger, vilket supermysigt ställa för en fika eller lunch.

Julia fick mat först sedan beställde jag och Mikaela det vi skulle ha Mikaela ät sallad och jag lasagne medans vi åt så låg Julia och pratade i vagnen, sötnosen ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar