Goda Våfflor Med (nya för mig) Goda Tillbehör...


Gick & la mig tidigt igår, klockan var inte ens halv tio, har varit så trött en tid. Det har varit oro i min kropp som igår lugnades en del, visst finns den kvar men ska nog klarna mer till veckan.


Som vanligt så tog det sin tid innan jag somnade, fattar inte varför det ska vara så svårt att somna men sedan har jag sovit bra så idag känner jag mig utvilad när jag vaknade. Jätteskönt.
Låg kvar en stund och spelade lite på telefonen och lite så där ni vet... 😉


Klev upp, tog en dusch och plockade lite och nu sitter jag här i soffan innan jag tänkte börja förbereda för dagens middag, tänkte försöka att se så mycket som möjligt av killarnas stafett, tänk vad roligt om det gick lika bra för dom som det gick för tjejerna igår.


Stafetten igår såg jag hos Mikaela och Julia, dom kom och hämtade mig efter att dom varit på Mikaelas skola.Efter en stund kom också Angelica och sedan när Daniel kom hem så åt vi goda våfflor med tillbehör.

Tillbehören vi åt till våfflorna var nya för mig i alla fall att ha dom till våfflor men så gott det var.
MUMS 😘 detta är något jag kommer fortsätta med och jag som oftast blir illamående när jag äter mjölmat som t.ex våfflor och pannkaka, blev inte alls lika illamående som jag brukar.
Mikaela är så påhittig och duktig i köket.

Sallad, paprika, rödlök, feta ost, creme fraiché, oliver och så mer vanliga som sylt, grädde och glass.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar