Godmorgon/förmiddag...


Första natten med dom nya täckena och nya kuddarna för mig och Kjell.
Så skönt med ett stort varmt & fluffigt täcke, nästan lite väl varmt skulle nog väntat någon månad till med att bädda med dom nya vintertäckena men sommartäckena har känts kalla nästan hela sommaren kan ju bero på att vi inte haft så varm sommar så jag tyckte att det kunde kvitta om jag bäddade med dom nya.

Även nya kuddar har vi sovit med. Jag gillade min kudde men Kjell har inte riktigt varit överens med sin, men det blir väl.Idag ska jag träffa Elisabeth (vickelina) för er som känner henne till det namnet.
Vi ska fika/äta lunch tillsammans.
Innan jag träffar henne ska jag iväg och titta på ett par trådlösa hörlurar, jag tittar ju som ni vet mycket på film och serier i datorn och den där kabeln kan göra mig galen & så kom jag på att det finns ju trådlösa, har varit in både på netonnet och elgiganten på datorn så tänkte börja med netonnet, eftersom jag får så bra betalt för garnet så tänkte jag ta dom pengarna till hörlurarna.
Nu är det ju en vecka kvar på auktionen men vet ju att pengarna kommer.Efter att vi fikat/lunchat så ska jag handla på coop innan jag sedan går hem så min vän får följa med, blir inte så ofta nu för tiden men ibland så...Just de, måste också på apoteket för att köpa vitaminer.
Det får jag inte glömma.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar