Gratis, Billigt/Rea OCH OrdPris...


Börjar med det jag fick gratis, det är två kryddkvarnar den svarta till peppar och den vita till salt eller hur man nu vill.
Dessa två fick jag från inkclub när jag beställde nya färgpatroner till skrivaren, det är roligt att beställa från dom för nästan varje gång kan man få med en sak gratis och denna gången var det då dessa kvarnar.I lördags på pingstloppisen hittade jag mig en fin tygpåse och en söt bok om kramar, det sammanlagda priset för dessa saker blev 25:-
Var på stan en sväng i måndags, gick förbi affären Fanny & där hade dom 70% rea, tog mig en titt på dom långa koftorna, tog med mig några koftor och gick till provhytten för att prova.
Slutade med att jag fick med mig en kofta hem i den grå färgen.
Ordpris 500:- REApriset som jag betalde blev 150:-
Äntligen har jag fått tag på Bron säsong ett 79:- på Ginza. Dom hade fått hem fler så då passade jag på att köpa, ska bara titta klart på "tre kronor" så ska jag se Bron sedan
Dom andra säsongerna har jag redan.

För några veckor sedan hittade jag en film på Coop Forum som verkar bra.
I morgon ska vi på begravning och jag behövde något nytt att ha upptill, vet inte om det blir svart kjol eller svarta byxor men bägge dessa har jag redan, så det var en överdel jag behövde och det hittade jag igår på Kappahl, tog en sväng dit in innan jag gick in på Coop för att veckohandla.
Denna blus kommer jag få användning av sedan också, inte bara i morgon.
Denna var till ordpris 249:-

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar