Gratis Nu Borde Vara Gratis Sedan Också...


Det var meningen jag skulle ha tvättstugan idag från klockan 10:00 till 14:00 men jag orkade inte så avbokade och satte upp mig för dubbelpass nästa vecka, då ska jag tvätta upp sängkläderna och bädda med samma igen.
Har speciella som jag bäddar med mellan första advent och julhelgen.

Idag får då istället tvättmaskinen i lgh jobba, jag burkar gilla tvättstugan då det är torktumlare där men nu fick det bli så här denna vecka och det är också skönt.Låg i sängen och lyssnade på presskonferensen som hölls ang vaccin i morse, nej jag ska väl kanske inte tycka så mycket, jag kan ju inget om det här... men nog tycker jag dom säger lite olika saker.
Jag ska i alla fall vaccinera mig det har jag bestämt mig för men blev samtidigt lite tveksam när han på länk, tror han är någon läkare, minns inte vad han heter.
han sa i alla fall att dom som inte var prioriterade att få vaccin först kunde vänta och se men vad är det som ska väntas och ses?
Det kommer ju vara olika vaccinleverantörer... och några allvarliga biverkningar tycker jag dom pratat om att det inte kommer bli, men hur vet man de?

Jo jag blev faktiskt osäker efter jag lyssnat på dom och så säger Stefan att vaccinet kommer vara gratis till alla och då säger Socialministern att är det så det visar sig att vaccinet måste tas om flera gånger, kanske varje år då är det inte lika säkert längre om det fortsatt ska vara gratis, ger dom det gratis nu så ska det väl ändå alltid vara gratis.

Som sagt jag kan inget om detta så ska väl vara tyst men...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar