Grej Mellan Sätena, Mat M.m


Vi åkte till Alanders bilfirma, Kjell skulle beställa en grej att ha mellan sätena, det är ett armstöd med en förvaring, han har pratat om det ett tag men som oftast alltid när han kommer på något så tar det ett tag innan han kommer till punkt, men nu så är den beställd.
Dom på bilfirman hittade inte ingen hos dom att beställa så när vi kom hem då gick han in och beställde en själv och så ska han ta med den när han ska till Ragnar och serva bilen i september.

Knepigt att inte bilfirman där Kjell också köpte bilen inte ska kunna hjälpa till med detta men hittar dom inte i sin dator så... jaja det här blev säkert billigare också och hjälp för han ju som sagt av Ragnar.Gott var det med mat, jag åt korven med spenatstuvning och kokt potatis och Kjell åt fisken.När vi kom hem satte jag mig på balkongen en stund men det är ingen värme så jag gick ganska snabbt in igen.


Har också pratat med Mikaela, det blir Hammarstrand i morgon, kommer bli en trevlig dag som jag ser fram emot.

Nu ska jag fortsätta på dom gröna sockarna jag så jag blir klar någon gång och kan börja med dom andra sockarna i ett fint lite rosa melerat garn och även ett annat mönster.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar