Grillat & Jordgubbsplant...


Såna problem jag haft att få in korten i datorn, jag har provat flera usb-kablar men ingen vill få in bilderna från telefonen. Det kopplar och datorn söker efter korten men korten hittas inte.
Helkonstigt... Jag ringde Angelica så hon hjälpte med med att tala om att jag skulle föra över korten till messenger och sedan till mina bilder på datorn, det gick men vilket jäkla tjorv, fattar inte vad felet är.

Det var blandanat kort från igår jag ville få in i datorn, gillar mest att blogga här ifrån.Vi hade en trevlig dag hos Angelica igår, vi grillade kött och grönsaker och till de åt vi potatissallad & en grönsallad. Angelica hade också gjort farmor paj. Allt var Jättegott.Hjälpte Angelica att ta bort lite ogräs vid jordgubbsplanten och där vid en stor maskrostuva missade jag en liten jordgubbsplanta, en sån planta som förökat sig från en stor planta, den lilla följa med ogräset, jag frågade om jag fick den och de fick jag ❤️ 😊 ❤️ 😊 ❤️ tog en liten planta till och så fick jag en kruka och jord av Angelica så nu står två små jordgubbsplantor på våran balkong och jag hoppas dom ska ge oss lite gubbar i sommar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar