Gul Blus Med Blommor...


Solen kommer igenom molnen litegrann samtidigt som det regnar. Igår var en fin dag, vi satt på balkongen och när sedan Mikaela och Julia kom gick jag ut och mötte dom. Vi blev ute en stund innan vi gick in, bla så gick vi till lekstugan som några byggt på en gård.
En jättefin lekstuga, verkligen jättefin och hög och bra så vi vuxna kan stå raklånga i den. Ja de må jag säga att den var bra och fina bra möbler och saker fanns det i den

Mikaela tog ett kort när Julia gungade i den stora runda gungan som jag lånar från hennes instagram.Idag blir det bingo på Vitgården. Jag ska gå bort till Karin och Bosse till klockan tre. Innan dess ska jag ta ut pengar så jag har något att handla block och rövare för.
Får se om Kjell hinner hem innan jag ska iväg, då får han skjutsa bort mig annars tar jag en promenad, det går lika bra det men då det regnar är det skönast ta bilen. Hade det varit bättre väder då hade jag tagit cykeln men cykel och paraply... Nej det går inte.

När jag rensade garderoben hittade jag en blus som jag glömt bort att jag hade, ja den var rolig att hitta så den fick komma på idag, känns lite somrigt...En fin dag önskar jag er alla. I kväll är det final i "Masked Singer" också, det ska jag se när jag kommer hem.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar