Halta Lotta...


Det började kliade under hög fot minns inte om det var i fredags eller om det var i söndags men minns att det var sedan jag kommit hem efter bingon, jag kliade och kliade och till sist så hade det gått hål.

Jag har provat att sköta om såret så det ska läka, jag har haft på en sårsalva och jag har också blött en kompress med alsolsprit, lagt på den och sedan lagt på självhäftande väv.
Det är väl de som känts vara det bästa men ändå inte att det blivit helt bra så idag eller redan igår bestämda jag att vi idag skulle åka på Hc på den äppna mottagningen så jag skulle få träffa en sköterska och ev en doktor.
Någon doktor behövdes aldrig, sköterskan tyckte såret såg fint ut, så hon rengjorde och la på en vadderad skyddslapp.


Det är så där när det kliar och jag kliar tillbaka, ibland blir det ingenting och ibland går det hål på skinnet och blir sår... Aj aj aj...


När vi kom hem så började jag att städa, Kjell han var snäll och tog hand om dammsugningen men jag torkade dam, städade badrum och torkade golven. detta gjorde att jag fick riktigt ont i foten igen, så innan jag tog en dusch plockade jag bort lappen som sköterskan satt över såret, jag frågade henne om jag kunde ta ett skavsårsplåster och sätta det över såret och det kunde jag sa han.


Nu hoppas jag såret ska läka, jag ska bara ta det lugnt och prova att vara så stilla jag kan nu idag och i morgon och lördag, så ska jag på söndag ta bort plåstret, är det fortfarande inte bra då får jag väl sätta på ett nytt eller om det då kanske räcker med en skyddande kompress.


Under tiden tills såret läker så får jag gå runt som en haltande Lotta.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar