Händer Inte Så Mycket, Tött & 60mg...

Nu har det gått några dagar igen 

Det händer inte så där jättemycket i mitt liv, det rullar liksom bara på.


Det största som händer, det är att ha glädjen att följa med Julia i hennes utveckling och det är inte lite de, det är verkligen stort.

Igår var jag och Angelica barnvakt åt den lilla sötnosen, hon är så charmig och full av bus... Hon vet att hon inte får ha våra telefoner men hon försöker... innan hon tar den så tittar hon först på oss... är det okej? Sötfia 😍


Jag har som vanligt varit på bingo och som vanligt går det inte att vinna, helt hopplöst men andra dom som vinner oftast varje gång ja dom fortsätter att vinna.

Fast faktiskt i söndags på furuparken då fick jag och en tjej dela på femhundra, så vi fick 250:- var.
De var kul. den kvällen satt jag och väntade 15 gånger, sexton med den gången jag ropade.

Varje streck är när jag suttit och väntat och stjärnan är vinst.i fredags hade Karin köpt med en varsin jättegod bakelse.
Mums!


Förra veckan var jag hos doktorn, hon höjde b.la min medicin men den höjningen ska jag sluta med, jag tror det är den som gör att jag är så trött. känns som jag bara vill sova.
Så från i morgon kommer jag att äta 60 mg de jag ätit i flera år och så vid behov använda vid behov medicinen.
Blodtrycket är mycket bra och det är jag så glad över, vet inte när blodtrycket var så bra som det är nu, okej... det gör att jag ibland känner av yrsel men då jag inte svimmat så var doktorn och jag överens om att jag behåller dosen som den är.Ska ta och lägga ut bilder och skriver lite om våra dagar i Småland. ska göra det någon dag nu, det är ju faktiskt över en vecka sedan vi kom hem.

Bjuder så länge på en vacker bild från det vackra hotell vi bodde på som inte alls var så bra som bilder och första intryck sa.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar