Hann Inte Med...


Hade tid hos dk: Ulrika på Odensala hc idag klockan 09:30 hon var verkligen precis lika trevlig och bra idag som hon var när vi pratade i telefon för någon vecka sedan.

Hon började att titta på min rodnad jag har på ena bröstet.
Det har varit sår som jag själv skapat genom att jag börjat klia på något litet som varit från början.

Har många vita fläckar på kroppen även på brösten som varit sår.
Min fostermamma sa när jag var barn att Lise-Lotte om inte du slutar och kliar och det blir sår då kommer din kropp bli full med massa ärr... och ja... hon fick rätt.

Ulrika sa att detta var inget farligt så hon skrev ut en salva som jag ska smörja på och som jag även kan använda när det blir mer sår... har ett på ena armen som också ska få av salvan.

Hon förlängde också mina recept b.la bricanyl sprayen så den plus salvan hämtade jag ut på apoteket när jag var klar. Köpte också en förpackning med allergitabletter.


Sedan var det stortån på min vänstra fot, en tå som är ganska så ful, har haft den ful länge, säkert ett halvår men då jag inte haft några större besvär av den så har jag inte sökt för den men när jag fick såret på bröstet och sökte för det då tog jag upp tån samtidigt, nu hann ju såret läka och det bara är lite rött som kommer att bli bra men behöll ändå tiden för att visa upp tån.

Hon sa att det kan vara två saker, antingen nagelvamp eller så är det dålig blodcirkulation.
Inget farligt här heller men vi sa att det kan ändå vara bra att ta ett prov för skulle det bli värre då vet vi vad det är för någonting.

En sköterska skrapade bort under tånageln och även uppepå nageln och sedan hällde hon smulorna i ett smalt rör. Om någon vecka har jag svar.Hade velat ta upp detta med att jag har svårt att somna och även att jag skulle behöva en vid behov medicin för min ångest men då jag inte nämnt det på telefonen så fanns tyvärr inte tiden idag, jag får helt enkelt boka en ny tid.

Ska till henne igen i augusti i den vevan då det är dax att ta nya blodprover, får se om jag kan vänta till då men det är beroende på hur måendet är.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar