Har Ni Röstat...


Jag gjorde mina röster i går.
Både jag och Kjell gjorde de, vi var nere på Coop Forum och förtidsröstade.

En rättighet och skyldighet vi har så absolut att vi ska rösta, jag har alltid röstat, aldrig struntat i det eller för den delen röstat blankt.

Jag är uppväxt i ett socialdemokratiskt hem så för min del har det varit lätt att lägga rösten på dom, jag gillar deras värderingar.Sedan kan man absolut fundera på hur det blivit... att socialdemokraterna rör sig mot dom blåa och det gillar jag inte.
Men ändå någonstans så finns dom för de svaga.

Det väl alltid så att det finns de goda och det onda men det gör det ju med allt i vår värd.
Jag tror på det rättvisa.
Vi är inga sämre människor för vi är sjukskrivna, arbetslösa, pensionärer m.m. och ska då ha samma trygghet som dom som jobbar, bara för att vi inte jobbar så har vi väl rätt till pengar även om dom kommer från bidrag.


Det ända jag gjorde som jag inte brukar det är att till Kommunen fick Vänsterpartiet min röst, aldrig en gång till att ger rösten till vårat nuvarande kommunalråd

Aldrig... det ända hon gjort är väl att ha varit nickedocka till en viss man här i stan och en sådan som styr kommunen. Nej tack...!Jag gjorde en valkompass, lite roligt att göra för att se. Även fast jag vet vart jag står så var det kul att göra.

Det var Aftonbladets kompass jag gjorde.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar