Hara Ångbåtsbrygga...


Igår kväll skulle ju jag vara barnvakt till Julia några timmar, nu blev det inte så, istället så åkte Mikaela, Daniel, Julia och jag till Hara ångbåtsbrygga, såå mysigt, vilket ställe. Vackert, trevligt och superbilligt fika.

Jag tänkte att hit måste vi åka fler gånger i sommar så jag frågade om dom även bakade laktosfritt och det gör dom, Toppen! då kan även Kjell fika där.
Dom har har också glutenfritt fika och laktosfri glass.


Det ideella som driver stället, tror dom sa att dom har en vecka var, det gör att fikat kan variera men det är ju bara roligt och gör att man skulle vilja åka dit varje vecka för att smaka något nytt.

Sedan har dom väl en del samma också som dom har hela sommaren som toasten m.mFör mig blev det en nostalgifika kände igen dom där smalare mackorna med ost, såna bakade Kerstin (min fostermamma) jag frågade om jag fick receptet och det fick jag, Tack snälla.
Kerstin hade även russin i sitt bröd men det är ju lätt att blanda i. Såå Gott!
Köpte med mig två mackor hem,Dom hade gjort i ordning en badplats för hundar


Det fanns också en badplats för människor.En glasskiosk.Det fanns också båtplatser så man kan ta båten dit om man villFina fågelskrämmor fanns därTack snälla Mikaela, Daniel och Julia att jag fick följa med er hit.
💚💜💛

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar