Hemma Inomhus & Gubbar...


Hur kan man bli slut och orkeslös av att göra saker man tycker är roligt, egentligen tycker jag det är lite konstigt. men tänker jag till så är det inte konstigt.

Även om jag själv inte gör så mycket så är det mycket ljud och intryck runt i kring och jag känner att jag klarar detta mindre idag än för några år sedan, det har varit några månader nu som varit intensiva, det har varit roliga månader så inget snack om något annat men nu är det dax att det blir lite lugnare i alla fall ett tag.

Igår efter pausen när jag satt på furuparken så kände jag mig yr, har känt det för någon dag sedan också och så blev jag så där slut så och då bestämde jag mig för att nu blir jag hemma i morgon (idag) Blir även hemma nästa måndag då ska jag åka till Julia och vara med henne på kvällen, det blir mysigt, hon är så rolig nu mormors hjärta och gofia.

Tänkte först att jag kanske håller på att bli sjuk, men nej så känns det inte idag, jag är mer trött mentalt så nu blir det bara att vara hemma i alla fall i två dagar så får vi se hur det känns i morgon kväll för på onsdag var det tänkt att jag Mikaela och Julia skulle åka till Hammarstrand på auktion, ja vi får se hur det blir med de, blir det inte att vi åker så kan vi ju i alla fall träffas några timmar och äta middag tillsammans hemma.


Idag ska jag bara laga middag med hjälp av Kjell och sitta i soffan med stickningen, hade hoppats på finväder så jag kunde sitta på balkongen men där är det för kallt.

Jordgubbarna vi köpte och satte i ena balkonglådan blir det inte så mycket med, flera plant blev det inget med och dom andra ger inte många gubbar.
Kjell har smakat en och den var tydligen söt och god, några till är snart klara så vi ska i alla fall få oss någon mer gubbe.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar