Hittar Inte Meningen Med Livet...


Jag har som tappat lusten för att leva, nej jag vill inte dö men lusten för att leva finns ändå inte.
Nu säger ni du har ju dina barn och ditt älskade barnbarn, ja visst har jag de och jag älskar dom, sötaste Julia som är mormors hjärta <3
Det är väl dom som ger mig glädjen här i livet... men resten då.

Ja jag har också min man som jag önskar långt bort, som jag inte ens vill se en del stunder, han gör så gått han kan de är klart han gör de.

Min ekonomi är i botten och när jag får några kronor extra som tex när skattepengar kommer då använder jag dom till de jag tex vill fixa här hemma eller annat... Denna våren har jag tex köpt lite nytt och gjort om lite här hemma. Kjell har mer pengar än mig men han vill spara dom, för dom kan komma att behövas till viktigare saker än tex göra något roligt, jo han lägger dom på roliga saker också men jag vill mer, eller vill jag de egentligen.

Jag läser hos er andra, ni är ute och reser och gör en massa roliga saker, köper mycket fint och ordnar fint hemma eller på era sommarställen, ja visst känner jag en avundsjuka... de gör jag, ibland orkar jag inte läsa och ibland undrar jag om jag ska sluta läsa bloggar och kanske sluta skriva, skulle jag må bättre då.

Jag ser liksom de alla andra har men inte de jag själv har.

Jag hittar som inte meningen med livet!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar