Huller om Buller...


Men ÄNTLIGEN gick det att komma in här igen. Jag hade precis skrivit klart detta i förmiddags och så blev det krångel, några timmar senare så kan jag publicera inlägget.

Vad har hänt här i veckan då mer än att jag haft problem med bloggandet och även komma in till er andra, nu har jag väl inte försökt att skriva så många gånger då lusten inte funnits plus att orken pga förkylningen heller inte varit på plats. men dom gångerna då då jag gjort försök så har det mest bara strulat.I Torsdags var första dagen som kändes piggast så då städade jag och sedan åt vi middag efter de tog jag min vän shoppingvagn och gick på coop. Shoppingvagnen är det bästa jag har när jag ska handla, han säger inte att de där behöver vi inte, de står inte på listan och kom nu. Jag kan gå i lugn och ro.
Kjell ska oftast bara springa igenom, jag vill ta det lite mer lugnt även om jag inte stoppar i en massa annat än vad som står på listan, om jag nu har en lista med mig... :)I onsdags var jag hos Julia vi lekte, åt mellis och så var vi ute med pulkan.Julia ville helst bara sitta i pulkan men jag talade om att man måste också vara uppe och gå lite så du inte sitter och blir kall, så då gjorde hon de, Hon är duktig att lyssna vad man säger.

Rätt var det är så säger Julia vovv vovv, jag stod mot henne så jag såg inte vad som kom bakom mig, Trodde att det kom någon som var ute och gick med en hund. Vänder på mig och då kommer en stor katt gående. Talade om att det var en katt då mjauar Julia. Gofia <3


I måndags var vi också tillsammans, då var vi här & Angelica kom och var med.
Vi lekte och vi bakade rullrån och så var vi ute en liten sväng.Förutom dom här dagarna då. En dag var vi på spiltan och åt, i onsdags åt jag på kina och när jag kom hem blev det årsmöte... Ja vad ska man säga kanske lika bra att vara tyst i fortsättningen om jag nu klarar det... :)i tisdags sov jag mest bort hela dagen, jag var såå trött. så kanske det var förtidigt med att vara barnvakt och så var jag ju på bingo på kvällen i måndags. Ja kanske det var för tidigt men i onsdags var jag piggare och sedan har det blivit bättre med lite stillastående i förkylningen.


Blev lite huller om buller med dagarna här i inlägget men det är ju vad min blogg heter...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar