Hur Mår Ni... Ångest, Symtom..


Hej hej...!
Hur mår ni? Är ni oroliga att bli drabbade av coronaviruset? Går ni ut och träffar folk eller är ni hemma och bara träffar familj eller enbart den ni lever med, bor du ensam? Är du själv då eller har du flyttat ihop med någon kompis eller flyttat hem till te.x föräldrar eller syskon?

Det är jättemycket oro i alla fall hos mig.
Nu har ju jag min ångest så jag är ju orolig av ren automatik när något händer som inte är de vanliga och även de vanliga kan ge mig hög ångest.

Vet inte om det uppsjosas mer en nödvändigt... vad är det som egentligen är så extra mycket farligt med detta virus... Jag är i alla fall jätteorolig och det sätter sig i mitt psyke.

Hoppas det snart går över...

En anställd på en hälsocentral i Östersund är hemma i covid-19, personen har blivit smittad vid en utlandsresa. Personen jobbade måndag och tisdag.
Symtomen kom tisdag kväll och efter de har den anställde varit hemma och också tagit prover där det konstaterats att hon/han är smittad.


Nu undrar jag så klart kan jag ha träffat denna person, jag var på Odensala hc i tisdags, jag träffade hon i luckan där man anmäler sig och jag träffade akutdoktorn. Det står inget vad denna smittade anställda jobbar som och det står heller inte vilken hc som personen jobbar på. Så det är klart jag undrar.


Idag, i går och i förgår har jag haft ont i huvudet, kan det vara ett symtom eller?
Jag har ingen feber och jag har ingen hosta.


Jag avvaktar och ser vart det tar vägen men det känns i alla fall att för säkerhetsskull ska jag bara vara hemma utan att träffa någon förutom Kjell då.


Största orsaken skulle jag tro är spänningsverk men man vet ju inte

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar