Hur Ska Jag Kunna Hålla Mig Vaken...I kväll är det idrottsgalan på SVT 1 mellan 20:00-22:30 jag gillar att titta på detta program men frågan är om jag kommer att somna före det börjar eller under tiden programmet pågår eller om jag lyckas se hela.

Jag är ordentligt trött anledningen är att det blev ca tre timmars sömn i natt eller mer i morse.

Igår när jag kom hem från bingon då tittade jag först på farmen på datan, när det var slut då var klockan tio. Jag var inte trött så jag satte på "skam"
Skulle jag ju inte ha gjort, jag kunde inte sluta titta fören jag hade tittat klart på hela säsong två och då var klockan 04:30, jag somnade inte på en gång, sista gången jag tittade på klockan då var den nästan halv sex och sedan vaknade jag strax efter åtta.
Man blir verkligen fast. Har börjat titta på säsong tre idag men jag vet inte, tycker inte denna säsong verkar lika bra som dom två första så risken för en hel natts tittande är nog ganska liten... I alla fall denna natten 😏

Jag orkar inte ens sticka, tog ett varv men nej stickningen får vara i kväll.
Fast kanske så måste jag ta stickningen för att inte somna, tur det är ett lätt mönster, än så länge är det bara resåren som är gjord.Nu är det ju så att jag måste inte titta på idrottsgalan det går ju och titta i efterhand på datan men det är ett val jag gör att försöka hålla mig vaken för att se, annars hör jag på nyheterna i morgon bitti & då vet jag vilka som vann dom olika priserna och då är det inte lika roligt att titta längre.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar