Hur Smart Var Jag Nu Då...


Jahopp så kan det gå.

Sedan igår har min telefon som jag köpte i oktober -2017 varit knäpp.
Den har som låst sig jag har inte kunnat få upp någon app utan att först starta om den, detta har jag gjort ett antal gånger bara från bussen från Krokom idag som tar ca 30 minuter hända det två gånger.

Jag ringde Angelica när jag kom till stan och hon tipsade om att jag skulle återställa telefonen så när jag kom hem gjorde jag de.
Det gick fort och nu är också apparna hämtade, nu återstår att se om det fungerar annars får vi åka eller gå till el-giganten i morgon, där den inköptes.


Nu var det ju så då att jag agerade lite fortare än vad jag tänkte.
Hade jag tänkt till så hade jag ju så klart lagt över korten i datorn jag fotade på Handkraft idag, istället så följde korten med ut i universum när telefonen fick sin återställning.

Det innebär att den trevliga dagen vi hade i Krokom idag med gott fika som ICA supermarket i Krokom sponsrar handkraft med.
Den goda banankakan som Monica bakade.
Dom som skrev fint med glödpennorna. Alla fina batikdukar och alla fina figurer som en tjej virkar, det var svampar, sockar, drakar, stjärngossar, tomtar, mumintroll, m.m. m.m. Och allt annat jag fotade...

Hade jag nu inte klantat till mig ja då hade ni fått sett allt detta.
Verkligen jättetråkigt att jag klantat mig så... för det hade varit så roligt att visa er alla läsare och kul för mig att ha kvar.


Istället får jag nöja mig med att visa den fina batikduk jag valde bland alla fina och det är inte illa de men det hade ju så klart varit roligare om alla andra kort också hade kommit med.

Min duk ska jag ha under vasen med påskris och det blir torsdag nästa vecka som jag städar in påsken här hos oss.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar