i Brist På Smörgåstårta...


Café tegelplan har goda smörgåstårtor och så är det nära att bara ta cykeln dit eller för den delen gå om man vill de.
Kjell jobbade igår så bilen kunde jag inte åka och inte har jag körkort men då hade han fått köra mig, men nu då... tog jag cykeln, kommer fram till café tegelplan och vad händer... jo smörgåstårtorna är slut förutom en liten med lax och räkor. Den kunde ju inte jag köpa eftersom det var fisk i och för den delen så skulle jag inte ha en hel tårta, jag skulle bara ha en bit eller möjligtvis två. Allt i hela smörgåstårtor och bitar hade tagit slut.

Jahopp... jag gick in på blåcenter där köpte jag mig fina tulpaner och lite annat som tex prickig korv att göra mig en macka på till kvällen. Kjell var ute och kvälls/nattvandrade och eftersom det var valborg så kunde det ju vara gott med något gott och i brist på smörgåstårta fick det bli prickig korv macka och fina tulpaner.Var fortfarande sugen på smörgåstårta idag så vi sa att vi åker på café tegelplan och fikar så jag får mig min smörgåstårtebit men det är ju söndag, hmmm... och då är det ingen som bakar så ingen smörgåstårta idag heller.
Då åkte vi på shoppisen och tog oss en fika där.Vi träffade Micke så efter att han gått en runda och tittat så kom han och fikade med oss.
När vi sedan skulle åka vem stötte vi på dom om inte Conny (i grå tröja) gud vad länge sedan vi sågs.Ett fynd gjorde jag också och det var blixlås, helt nya för 6:- styck.
Köpte några stycken, ev kommer jag att använda dom i något handarbete.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar