i En Korg På Micron...


Det som göms i snö heter det ju och det stämmer verkligen när det kommer fram både det ena och det andra, Igår när jag var ute med soporna så såg jag tex en sten som håller på att tina fram.


Nu ska jag inte fortsätta prata snö och vad som kommer fram där. Nej det ska jag inte.
Istället ska jag berätta vad jag hittade i den korgen som står på micron.


Två gånger varje dag är jag i korgen.
Först på morgonen då är det dax för medicinen som ligger i den rosa/vita medicindosan med fack för varje veckans dagar sedan på kvällen innan jag går och lägger mig då är det den vita burken med den andra kaliciopos D tabletten, den första av dessa tabletter ligger tillsammans med dom övriga vitaminer/mediciner i dosan.

Dom här gångerna brukar jag aldrig ta ner korgen för jag når ju det jag ska ha i alla fall men då jag städar som jag gjort idag då tar jag ner korgen för att kunna komma åt och torka av micron riktigt.

Det är inte alltid jag tittar i korgen när jag städar utan jag bara ställer den åt sidan för att sedan ställa tillbaka den när jag är klar, men idag då tog jag mig en titt och vad hittade jag?

Jo lite allt möjligt fanns det där.
En liten vit marshmallows som var hård, den åkte i komposthinken, hittade också det där bra ägget när man kokar ägg, jag tycker det är bra att använda detta men här är det Kjell som sköter den biten och han använder aldrig detta braiga ägg Kjell han klarar sig med klockan i telefonen.
Nu vet jag i alla fall vart ägget är 😊om jag ska koka ägg 😚

Ser ni där i... där ligger ett ägg till.


Ett ägg som ska läggas i blöt och bli... ja jag vet inte, jo det gjorde jag ju visst men jag låtsades för mig själv att jag inte visste 😃


Jag köpte det här ägget på Åhléns ett år när påsken var slut, dom sålde ut äggen till halva priset, jag tyckte det var roligt så jag köpte ett, vem som skulle få det? Nej det visst jag inte så det hamnade då i den här korgen på micron till idag då jag la det i blöt och det blev en avlång påskig handduk 😲


Som nu är tvättad och hänger på tork, när den torkat tror jag den ska få plats i köket vid diskhandduken och förklädet.

Så roligt det kan bli när jag tog mig ett titt i korgen på micron och hittade detta ägg lagom till påsk.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar