Ibland Är Det Svårt Med Rubriken...


Jag hör att det låter från köket. Kjell diskar efter att vi ätit, radion är också på så jag hör den men inte vad som sägs. Själv satte jag mig i soffan, jag blev så trött...

I förmiddags tog jag och putsade köksfönstret, bytte gardin och så har jag planterat om tomatplantorna som kommit upp och även sockerärtorna, satte också ärtskott.

Borde kanske ta och plocka bort påsken men nej det får vara i alla fall till i morgon, i köket är påsken borta, dom sakerna står nu på vardagsrumsbordet.

Min tanke är att jag ska ta sovrumsfönstret och det som är kvar på vardagsrums fönstret i veckan, jag tycker om att få fönstren klara till 1 maj.


Medans jag fixade i köket så flyttade Kjell om flaggorna lite, så det skulle bli snyggare... :)Ja just de igår var jag på bingo och jag hade tur att få ropa två gånger... Herregud vad är det som händer.


Först på en rad, då fick jag dela med en så vi fick två hundra var.
Sedan vann jag på en rad på nummerpotten då var jag ensam och vinsten blev tre hundra så ja... 500:- kom jag hem med. Som vanligt då Kjell betalar min bingo så får han hälften.Avslutar med att visa det fina tack kort vi fick av Barbro i skärtorsdags.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar