Ilande Tänder Av Tandkräm... M.m...


Nog för att det är mycket grus men i alla fall nästan igen snö åtminstone inte där man ska gå så idag fick det bli premiär för foppatofflorna.
Jag skulle bara skulle gå till bilen och sedan från bilen in till shoppisen och sedan en gång till från bilen in till coop forum.Jag hade hoppats att få en solig dag på balkongen idag. Nu blev det inte så då vi haft molnigt hela dagen, så jag valde att vara inne, tänkte sitta i soffan och sticka men så när Kjell skulle ner på alanders och prata med en kvinna som jobbar där då blev det att jag började med dagens middag. Hade plockat fram en fläskfilé från frysen igår kväll och då det var länge sedan vi åt köttgryta så fick det bli en sådan.


När jag stod där i köket och nästan var klar då kom Kjell hem, han sa kom nu så åker vi och fikar, jaha... håret åt alla håll och kantar och slarvigt klädd... men okej... vi åkte och gott var de med fika.

Jag hittade en bok för tio kronor.


In på affären sedan hittade jag Beck nr: 36 så den köpte jag och även tandkräm.


Sist jag köpte tandkräm så handlade jag en sort som jag aldrig tidigare provat.
När jag köper en del saker som tex tandkräm så brukar jag oftast köpa flera stycken så det ska finnas på lager, denna gången köpte jag tre.
Det var dumt... Kände efter några gånger att mina tänder började ila och ja... det var inte behagligt att borsta dom, då kom jag på efter att jag bortat och det ilat & haft sig att kanske är det tandkrämen, detta kom jag på i måndags när Angelica var här så då fick hon ta dom två oöppnade tuberna och jag kastade den påbörjade (varför fick hon inte den också?)

Jag hittade en annan tub som jag fick hos min tandläkare en gång så den har jag använt dessa dagar tills jag nu köpte nya idag som jag vet att mina tänder mår bra av.


Herregud så mycket text för en tandkräm... 😲 😃
Det är denna tandkräm som mina tänder inte mår bra av.

Fler som känt likadant?


Sitter i soffan nu igen, middagen är äten, disken är borta.
Nu är bara frågan vad ska jag titta på?

Jo kanske det blir Fjällbackamorden, det var länge sedan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar