Jag Är Så Besviken På Lotta...


Så sa mamma när hon ringde till mig i torsdags alltså dagen efter annandagen.
Jag är så besviken på Lotta så hade min moster Elmy ringt och sagt till mamma hon sa också:
Jag har ringt Lotta sex gånger och hon svarar inte så jag är så besviken på henne nu.


Jag ska förklara.

första gången hon ringde då sov jag, andra gången hon ringde då stod jag i duschen tredje gången hon ringde då torkade jag håret med hårfönen.
Efter tredje gången hon ringde så lämnade hon efter sig ett meddelande där hon så gulligt fjeskigt som mest bara hon kan där hon önskade mig grattis och god jul oj oj oj... och så avslutar vi med att väldigt otrevligt tala om att hon ringt tre gånger utan att jag vill svara och avslutar med att hon bara blev mött av en telefonsvarare.

Denna dagen som var julafton som jag annars mår pyton på idag ändå var ganska hyfsad men då hon ringt med ganska korta mellanrum så hade jag inte haft tiden att ringa upp henne och efter hennes meddelande tappade jag lusten helt.

Sedan gick det till den 27 decemeber, tror inte hon ringde varken juldagen eller annandagen.
Vet klart och tydligt att hon ringde då den 27 för då gjorde jag det sista med att städa ut julen & Kjell jobbade.
På annandagen började mitt dåliga mående igen så där att det är nära till tårarna, får väl vara glad att julafton och juldagen i alla fall höll sig på en lugn nivå så när Elmy började ringa igen ja då orkade jag bara inte svara, jag orkade inte prata i telefon.

Elmy har varit besviken på mig tidigare, det var ett tag efter att jag och bästa kusin Pia fick kontakt, då sa Elmy igen jag är så besviken på dig Lotta, nu är det bara Pia som är viktig för dig förut var det jag.
Men vaaa... vuxna kvinnan... jag kan ha kontakt med flera utan att jag väljer bort någon, nu var det så att jag och Elmy hade ingen speciell kontakt då innan men vi har haft för kanske 15-35 år sedan då hade vi en väldigt nära och tät kontakt.


Då ringer hon till mamma och beklagar sig att hon är så besviken.
Ja jag sa till mamma att då får hon vara besviken och jag hörde på mamma, att så där säger man inte som jag sa alltså.
För det är klart att Elmy hade rätt att vara besviken.
Jag berättade för mamma att jag inte mådde bra sånt som jag aldrig säger till henne för hon förstår inte, hon vill inte höra, för henne är det bara hon och Johnny som kan må dåligt och så Elmy förstås.

Men i kväll då hon ringde då sa jag faktiskt att jag mår inte bra, nähe... så sa hon och jo hon sa också att jag hör på dig att det är något och varför hon hörde det de var för att jag sa ifrån och inte var så trevlig och mjuk som jag annars är när jag pratar med henne.

Jag sa också till mamma att jag först inte tänkte svara när hon ringde heller, men man vet ju faktiskt aldrig det kan ju lika gärna ha hänt något.


Sedan har det varit tyst både från Elmy och mamma.
Det tackar jag för.
..................................................................................................................................................................................
..................................................................................................................

Det som inte kändes lika bra det var när moster Siw ringde samma kväll den 27.e jag orkade inte svara då heller, nu fick jag dåligt samvete för Siw tycker jag så mycket om men jag ville inte hon skulle höra hur jag mådde och jag är säker att tårarna skulle komma för om det är någon som jag känner förstår mig av min släkt så är det just moster Siw och bästa kusin Pia som är dotter till Siw.

Siw ringde också den 28.e på morgonen jag svarade inte då heller men skickade ett meddelande till Pia där jag förklarade så hon skulle berätta för Siw.

Tänk om jag fått turen att få Siw till mamma... ja jag är vuxen idag men när man aldrig haft en riktig mamma då är det här känsliga saker hur gammal men än blir.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar