JAG KUNDE INTE...


Då är det helg igen, vet inte vad som ska hända här men jag tror inte det blir så mycket annat än att vara hemma och ska det fortsätta vara så kallt som det har varit idag då tänker jag mest hålla mig inne. Idag har vi haft drygt -20 grader. Brrrr...

Jag städade idag så att det ska vara fint över helgen, hade tänkt att städa bort dom sista julsakerna men vet ni? Jag kunde inte. Ett tag tänkte jag plocka bort Fridolf, Selma och Affe men dom bad så snällt att få vara kvar i lägenheten att jag inte kunde motstå dom.
Istället så fick dom sällskap av älg/renen Sven.


Ser ni blommorna, klart ni ser dom men ser ni hur dom ser ut?
Jag har dödat dom här blommorna idag, Ajajaj... dom står vid balkongdörren och då jag städat så har jag haft filtar och lite annat på vädring och tydligen så tålde inte blommorna kylan 😭
Dumt av mig att inte flytta på dom men tänkte inte att dom skulle ta sådan skada för balkongdörren har inte varit öppen så länge varje gång men tydligen var det tillräckligt.


Även raggsockstomtarna Ruben och Rudolf fick vara kvar.
Jag kunde inte stoppa undan dom heller, jag provade verkligen men det gick inte.


Hjärtarna som jag och Kjell fick utav Embla dom hänger i köksfönstret tillsammans med hjärtat som Mikaela har jag gjort och även ängeln som satt på min ena present från Mikaela och Daniel.
Dom hänger så fint i köksfönstret och där ska dom få hänga.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar