Jag och Min Cykel På Nostalgitur...


Började med att gå till OK/Q8 för att få luft i däcken, ja det vet ni ju då jag redan talat om de... 😉Efter det då? Jo då satte jag mig på cykeln och cyklade Stuguvägen ned förbi krematoriet och parkskolan den skola där både Mikaela och Angelica gott 6,an till 9,an i.
Både hade turen att få samma bästa Rut som mentor en fantastisk lärare, jag blev så glad när jag fick veta på första mötet att även Angelica skulle få Rut.Precis bredvid skolan ligger en stor park, där spelas det fotboll, brännboll m.m.
Friskis och Svettis har haft ute grupper där ibland. En park som många med liv & rörelse i på sommaren.Där kom en buss, det är buss nummer 1 som går här.
Odenskog-Valla Valla-Odenskog.


Vidare till café torgbrinken där jag köpte semlor, dom hade igår skrivit på sin facebook-sida att idag tisdag var sista dagen för semlor, klart man måste passa på då... 😲

När jag cyklade så kom nostalgi tankar/minnen.
Det var väl där vid skolan dom började när tankar på att mina tjejer som nu är vuxna vart barn.


Där nu fiket ligger där hade vi en swedbankBankomaten är kvar så det är ju bra i alla fall. Den där smala dörren där med den rosa lappen, där hade vi en pressbyrå.
Vet inte vad det är nu, läste men minns inte vad det stod på dörren.Övrigt i detta hus är det äldreboende, fotvård och en restaurang.Husen mittemot var det förr en konsum butik och post.
Idag är det träning och något mer som jag inte vet vad det är.


Huset bredvid där träningen är, där finns ica butiken Blå center, den har alltid legat där i många många år.Var in på ica och handlade innan jag skulle fortsätta min cykeltur hemåt.
Tänkte att när jag nu visat er tegelplan så ska jag cykla förbi Valhall där jag bott, det är nog faktiskt det ställe där jag trivts allra bäst att bo på.

Där framme ligger Valhall, nu är vi mitt emellan husen där ica och träningscentret är.Det är ju ett tag sedan jag bodde där, så det har gjorts om en del.
Husen har fått en vång till och nu finns det visst hiss i husen det gjorde det inte innan. Det har också tillkommit ett stort höghus som fick namnet fagerskrapan. Vägen som går förbi där heter Fagerbacken.
Området har tre gatunamn, fagerbacken, odensalagatan, och krondikesvägen,
Området är också både hyreslägenheter och bostadsrätter.


i huset bakom parkeringen där precis till höger om fagerskrapan där bodde jag, Mikaela, Angelica och Angelicas pappa.
Vi bodde längst ned i en 3-4,a.Ja hörrni detta blev min nostalgitripp , jag är ju här ibland ligger ju nära där vi bor men att göra en sån här tripp med mycket minnen och tankar det är inte ofta jag gör så riktigt trevlig tur det blev idag med blå himmel och sol.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar