Julen Närmar Sig...


Herregud... nu blev jag ännu mer slut... jag orkar inte prata... och så med mamma... men gud då ska jag tänka både för henne och mig. plus att jag klara av att vara koncentrerad på vad hon säger och så började efter fem och jag som ville höras vad Ulf Kristofferson sa om Las-förhandlingarna som LO styrelsen inte godkände men lär ju komma på 19:00 nyheterna också.

Jag tror en del av att jag är så slut är vädret men jag gillar ju det här ruggvädret i alla fall när jag får vara inomhus och helst hemma. Men det är också den där stressen som ibland visar sig så här.

Kände det nu när jag pratade med mamma att jag orkar inte lyssna, det är en sak att lyssna på tv och radio, då pratas det inte direkt till mig som de gör när jag tex pratar i telefon.

Det kan bli jobbigt att lyssna på tv och radio också, beror lite på rösten på den som pratar.En tomte på ÖoB och Hallowine på dollarstore i tisdags.Mamma pratade om julen, hon brukar skicka en slant till mig i present & barnbarnen i julklapp och även till Julia så klart, hon brukar sätta in dom på mitt konto och så gör jag i ordning med kort i kuvert till tjejerna <3

Mamma var så osäker hur skulle hon hinna, hon som mest troligt ska få sin knäoperation före årsskiftet. Herregud hon har inte fått någon tid än och den lär ju knappast komma dagen innan hon ska på operation ja men snön då säger mamma då blir det svårare att gå.
Så jag sa till henne att du kan ju sätta över pengarna när du vill eller så hoppar du över julklappar och presenter i år. Jag blev så trött & less på henne så jag sa så.

Har vi pratat klart om det här nu då säger hon, ja jag är klar sa jag...Stackars mamma när jag inte är pigg, är så lättirriterad...
Nej det är inte bara henne det är synd om.


Sätter hon in pengar så tar jag ut och gör i ordning på en gång för som det ser ut nu så håller julen på att komma fram. Igår när jag var in på coop så hade julklappspapper, ljusstakar m.m. börjat komma fram.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar