Julia 1 år...


Idag har vi varit på 1 års kalas, alla kusinerna var där med sina mammor och pappor, papporna som är Julias farbröder. Julias farmor och farfar kom och också Inger som är moster till farbröderna och Julas pappa & så var jag (mormor) och Kjell där.
Moster var hemma i förkylningen så hon kommer och grattar Julia när hon piggnat på sig.


Julia hade en så jättefin rosa spetsklänning på sigMikaela & Daniel hade bakat en superfin och god snögubbetårta. inbjudningskortet var också en snögubbe, så klart skulle då Julia ha en mjukis snögubbe, den hittade jag på apoteket hjärtat.

Mor och dotter hjälptes åt att blåsa ut ljuset <3


Julia fick en massa fina presenter, utav mig, Kjell och Angelica fick hon en gunghäst och en kudde att mysa med i soffan, sin egen fåtölj eller tex tältet.

Angelica kommer med ytterligare presenter som även dom är från oss tre.Tältet ja, de köpte jag av @sweetwords för över ett år sedan nu har då Julia fått tältet eller egentligen fick hon det tidigare men då hon varit lite liten för de så tänkte vi till i sommar då vi trodde att då är det roligt men då Julias kusiner har tält och Julia tyckte det var jätteroligt då bad Mikaela att vi skulle ta med tältet idag så de gjorde vi.
Åh så roligt Julia tycker det är, så de var verkligen ett lyckat köp.
Tack Mirre att jag fick köpa det av dig och Bellis.Julia har fått sig en alldeles egen fåtölj. Så mysigt & bra med en alldeles egen fåtölj.Ett kort blev de på Kjell och Julia när hon sitter i Kjells knä.
Det var roligt att se.Några började att röra sig hemåt och också vi snart, då sas det hej då och tack.Tack för roliga timmar då vi tillsammans firade Julia på hennes första födelsedag.
Tack tack <3 <3 <3

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar