Julias Dop...


Söndag 19 maj 2019 klockan 13:00 då döptes Julia Ruth Maria i Frösö kyrka.
Vi fick en så fin inbjudan till dopet.Innan dopet började så var vi i sockenstugan i god tid. Vi dukade och gjorde i ordning.Jag och Angelica gick en promenad med Julia så hon skulle få sova. Det är verkligen så fint vid Frösö kyrka, här är också Mikaela döpt.Mikaelas bästa kompis Amela är gudmor till Julia,


Så roligt att hon och hennes lille Pilip 1 månad kunde komma. dom hade en bit att åka då dom bor i Schweiz.Vi kunde verkligen se på Julia hur hon njöt och bara mådde så bra, hon var så duktig och hon är så med på allt som händer, inga problem här inte, allt är roligt och spännande för denna tjej.Prästen Britt var helt fantastisk bra, henne gillade vi alla, hon tog med barnen och ja... allt kändes så bra.
Julias två äldsta kusiner Lowe och Lukas fick hälla upp dopvattnet.


Prästen välsignade vattnet.


Trodde kanske Julia skulle protestera när prästen böjde henne ner och blötte med vattnet men nej då, Julia såg bara nyfiken ut.Vad händer liksom.


Nu är du döpt goa lilla hjärtat, så otroligt duktig liten tjej du är.Mikaela och Daniel fick dopbevis, ljus och en jättefin glasängel av prästen.
Amelia fick papper om att hon är gudmor.Det sjöngs psalmer


Två gånger sjöng Elin så vackert.


Vi gick till sockenstugan när det var klart i kyrkan.
-------------------------


Det var mycket gott fika, Mikaela hade bakat, gammelfarmor hade bakat, ica maxi hade gjort smörgåstårtor och vanliga tårtor, tyvärr blev det inte dom tårtorna som Mikaela och Daniel beställt för det hade dom glömt, tårtorna var inte ens klara när dom skulle hämtas på dopdagen, så då fick dom göra det bästa som gick av situationen, tårtorna blev bra i alla fall men vilken besvikelse när det inte blev dom som var beställda

Jag bakade bullarna med fina rosa formar& paket öppnades.


Julia fick b.l.a en alldeles egen krusbärsbuske.


Utav mig och Kjell fick Julia en bobby car och en plocklåda med hennes namn & födelsedatum på, utav Angelica fick hon en lära gå vagn


Julia på sin bil samma dag hemma.Blev många kort fotade så några till ska jag lägga hit.
B.l.a kort på Mikaelas farmor & Julias gammelfarmor, det är Mikaels pappa som sitter bredvid sin mamma.Kort fotade utanför kyrkan.

Amelia, Mikaela, Julia & Daniel


Sven (Mikaelas pappa,) Jag, Signild (Mikaelas farmor) Mikaela, Julia, Daniel, Ann-Christin & Snorre (Daniels mamma och pappa)Morfar med Julia.
Lite blandade kort från dagen.

Klickar ni på dom små bilderna så kommer dom dom upp i stor bild.Till sist måste jag få skryta lite.
Det var jag som hade fått äran att sticka Julias dopklänning, jag är så nöjd och stolt över att jag klarade det och att också Mikaela och Daniel tyckte om den.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar