Kalmar eller Norrköping...


Jo det är den stora frågan nu Kalmar eller Norrköping.

Ni vet ju att jag börjat skriva om mig och ur mina papper jag fått till mig, håller på med journalen just nu. Hoppas ni inte tycker det blir för mycket att läsa om det blir lite tätt jag lägger upp texterna.

Har i alla fall kommit på att jag bör ha mer papper att hämta men vart ifrån? Det är just de som är frågan.
Det är papper ifrån det att jag kom till fosterfamiljen i Östra Husby jag nu vill ha.

Idag ringde jag till Norrköping och för en stund sedan ringde det upp en trevlig kvinna, hon visste inte om det var Norrköping som höll i det, det kan ha varit fortsättningsvis Kalmar som hade hand om det, men vi ska hjälpas åt jag och hon i Norrköping.

Jag ringde Kalmar men dom där i arkivet hade gått hem för dagen så jag ska ringa i morgon igen och så fort jag har ett svar ska jag kontakta Monica i Norrköping, har det då kommit fram att det är Norrköping det ligger hos då börjar hennes jobb efter mina papper.

Att jag inte tänkte på det här när jag beställde dom andra pappren och jag tror ju att hade Kalmar haft mer papper så borde dom varit med men jag ska kolla upp för en extra koll, ganska onödigt att hon i Norrköping börjar leta redan nu när vi inte vet om pappren finns i Kalmar.

Spännande det här.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar