Kanske Dax För Rullator...


God fortsättning på påskhelgenMin påsk eller våran påsk har varit bra, det har bara varit jag och Kjell och så är det ju nu... det är likadant för oss alla. tycker det känns bäst så i alla fall med den oro jag har så känns det bäst.

Jag går på affären om jag måste... okej ibland har det nog varit att jag gått bara för en liten sak också som jag lika gärna klarat mig utan men från nu blir det bara om det verkligen är måste.


Jag har haft kontakt med @jagärmamma på messenger det är så trevligt och har gjort att påskhelgen blivit lite roligare.


I fredags träffade vi Mikaela, Daniel & Julia.
Dom kom hit med en påskpresent till oss som innehöll fin & god choklad.
<3 <3 <3Idag träffade jag Angelica <3 det var meningen att hon skulle komma igår eller idag men hon har inte mått så bra och nu ligger hon dunderförkyld så vi ska inte ses, jag var bara där idag med maten som vi åt idag, så hon i alla fall skulle slippa laga mat en dag. Vi höll avstånd.


Jag har börjat bli så klantig, jag ramlar och jag gör det flera gånger om året, visst alla kan ramla men jag tycker för egen del att jag ramlar mer än vad jag gjort förut, idag gjorde jag de när jag var på väg till bilen.
Kjell gick till garage och jag gick åt andra håller för skulle förbi soprummet med sopor, när jag kommer ut så har inte Kjell hunnit komma så jag går mot garaget för att möta han & då ramlar jag på gruset, skrapar upp vänster hand och vänster knä, jag klarade som tur var huvudet och glasögonen.Kjell kom ut och frågade vad som hände, om jag kanske snubblade på något.
Jag vet faktiskt inte, kanske på gruset.
Ja det är nog säkrast för mig att helt enkelt och säkrast att jag håller mig hemma inomhus... fast jag kan ju ramla här inne också... Det har hänt men det var flera år sedan... peppar peppar...

Kanske det är dax för en rullator för mig? Får nog ta upp detta med Ulrika, får göra de när det har lagt sig med covid -19

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar