Känsligt & Privat...


En dag som började med ett möte på banken, det är tur att jag har Kjell som finns där och stöttar, han är inte alltid så bra på det men när det verkligen gäller då vet jag att han finns där.
Han har en bra bankkontakt som är en kvinna som också är min kontakt nu.

Mötet gick bra men oj vad jag var nervös jag hade en lapp med ett gem på som mina papper suttit fast i, där satt jag och fipplade på med denna lapp och gem så nervös var jag så var tvungen att hålla på med något.


Mötet gick bra och hon hjälpte mig så nu istället för att ha flera kreditkorts räkningar har jag nu ett lån som blev höjt och jag får en lägre månadskostnad varje månad.

Varför ska jag ställa till det för mig... men nu är dom klippta och kontona uppsagda och vet nu hur skönt det känns... Helt fantastiskt underbart.

Jag känner mig så lättad och så tacksam så när vi var klara på banken gick vi till Karin på Östersundsblomster och köpte en fin alla hjärtans-dag present till hon på banken.

Det är Karin på blomaffären som är på bilden, bästa blomsterkvinna i våran stad. Ska man gå någonstans och också veta man får det bästa och även det där lilla extra då går man till Karin på Östersundsblomster.Ja hörrni detta blev ett riktigt känsligt och privat inlägg, men det är min blogg och jag vill kunna skriva både det glada, ledsamma, jobbiga m.m.
-------------------------------------------------------------


Jag avslutar med vädret vi har...
Utanför banken så var det is och sand och inte bara där, fy sjutton så slaskigt och tråkigt väder vi har, jag har mycket hellre snö än detta men vem vet det kan ju vara våren som är på väg.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar