Klipp, Färg och Plock...


Äntligen kom dagen då jag skulle klippa mig.
Dom är så duktiga på "studio strå" elever som går frisörutbildning och så är det hela tiden en lärare där som kollar så allt blir bra. Perfekt att klippa sig så till en billigare peng.
Hos 2-orna kostar det 200:- för en klippning och hos 3-orna kostar det 300:- för en klippning.
Det är 2,orna och 3,orna som har kunddagar.

Jag hade fått en tid hos en 3,a det visste jag inte när jag bokade och det spelar ingen roll heller för som sagt dom är duktiga och det finns ju alltid en lärare på plats.

Jag skulle klippa mig och även färga bryn, fransar och också plocka brynen.
Under tiden tjejen klippte mig så pratade vi om färgning av håret så när läraren varit och kollat mitt hår några gånger och jag sedan blev klar med klippning så bestämdes det tillsammans med läraren att jag skull ha i en ja vad var det nu det hette något i alla fall som håller i ca två veckor för att det skulle bli ytterligare en uppfräschning och jag skulle känna mig för om det kanske är något jag skulle vilja färga håret i.Angelica kom när hon varit på skolan. Hon ska klippa sig på fredag på samma ställe, då är det tvåorna och då är också den läraren som Angelica hade där, så det blir roligt för dom.


När jag var klar så blev det lunch som Angelica bjöd på, Tack snälla gumman ❤💚💙


Först tänkte vi gå till ett ställe där ingen av oss varit men vi ändrade oss då vi så såg att dom inte hade buffé.
Usch ja... det är så kallt, syns kanske på Angelicas grimas😃


Det blev shanghi istället.Upptäckte när Angelica provade kläder i en butik att ögonbrynen inte var bra så Angelica följde med hem och hjälpte mig att fixa dom, brynen behövde plockas en hel del till, Angelica klippte också upp håret lite mer.
Tack snälla gumman nu är jag sååå nöjd. Tack ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar