Kvarglömt Presentkortet & I Ett Skyltfönster...


Såg idag i min plånbok att jag hade kvar ett presentkort på garntorget vilken glad överraskning det var, sånt man säger jiipppiiii åt. I alla fall jag 😊

När jag hade gjort det jag skulle på stan som var att färga ögonbryn och fransar samt att forma ögonbrynen.
Före och efterbild kommer lite senare.


När jag hade varit och gjort detta så gick jag först och åt lunch sedan innan jag skulle ta bussen hem så gick jag in på garntorget och där hittade jag på en gång garnet jag skulle köpa, det visste jag ju inte innan att det just skulle bli detta garn men när jag såg det bra priset så tvekade jag inte och så fick jag använda presentkortet som snart skulle gå ut.


Det fanns bara vita nystan och två röda kvar så dom röda tog jag på en gång och så blev det några vita också.
Oj oj oj vilka mjuka, varma och goa sockar det kommer bli av detta fina garn.
ALPAKKA 😘


Skyltfönstret vid busshållplatsen tillhör en hälsokost affär och där på en hylla läste jag på en förpackning Snarkdämpande spray, det var ca fem minuter till bussen skulle komma så jag skulle hinna in.

Fick hjälp på en gång och joo den där sprayen var populär och hjälpte verkligen hon hade återkommande kunder på denna produkt. Ja men tänkte jag, kan ju vara värt att prova.
Kjell fick en snarkskena i julklapp men han ville inte ha den, han vill inte ha ngt i munnen när han ska sova & det kan jag förstå så den lämnade han tillbaka så istället för den så provar vi nu denna spray.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar