Legat & Vilat och Vilken Lunch...


Luften gick totalt ur mig... Kände det igår eftermiddag/kväll. Orkade ingenting inte ens orkade jag sticka så våran handarbetsträff var inget jag var med på men såg ni var några som träffades, verkligen jättetrevligt att Lena startade detta. Ja Lena ja... Så kul att du kom tillbaka <3

Idag är jag fortfarande slut, kände inte av det i förmiddags det kom efter att jag kom hem från en god lunch med Angelica, Mikaela & Julia <3 <3 <3 Vi åt på arctura och vilket ställe, så fint, så gott och så mycket mat i form av soppa, kyckling, pulled pork, potatis, röror, sallader, rotsaker m. m våfflor, olika brödsorter efterrätter ja herregud så mycket det fanns där.Har legat och vilat på soffan ett tag, sov nog en stund tror jag medans Kjell var ute en sväng.
Hann sitter nu och tittar på rally sedan är det efter fem och jag ska nog ta några varv på stickningen eller så får den vara ... Jag får se.Några höstlöv jag tog kort på när Mikaela släppte av mig efter att ha skjutsat mig hem.

Såg på en gång jag klev ur bilen att det låg två löv där på vägen, några bilar fick åka och så när jag kunde gå ut i vägen tog jag kortet. Tyckte löven var vackra där dom låg.
& så ett löv på gräsmattan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar