Lek Vid Gymmet...


Var hos Mikaela och Julia några timmar igår, åkte hemifrån redan strax efter halv tio, när jag ändå var vaken så kunde jag ju lika gärna åka efter att först pratat med Mikaela så dom inte hade något annat inbokat på förmiddagen, det hade dom inte så då åkte jag.
Mikaela skulle hämta mig vid lunch och så skulle vi sedan åka på ica maxi och handla nu blev det att jag åkte dit istället, så fick vi träffas lite längre stund.


Dom gör så fint, där det är jord och fina tussilago där ska det växa gräs och på marken mellan gräs och hus/garage ska det på mer grus, grus som skulle komma idag, tror jag det var.Vi åkte till ica maxi och handlade där vi inte bara handlade vi åt också en lunch där i deras fik, verkligen trevligt och så bra där.När vi sedan var tillbaka hemma igen så lekte jag och Julia på golvet med babygymmet, Mikaela pratade med prästen om dopet som komma skall.Innan dom sedan följde mig till bussen så krattade jag lite medans Mikaela försökte få Julia att somna. Kul att kunna hjälpa till även om det inte är så mycket så är det i alla fall kul.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar