Lottashullerombuller.com

Hallå Hallå 

Ni blir väl less på mig och jag förstår er, Ingen kontinuitet här inte med inläggen, men nu ska det bli. Jag har fått till en signatur med hjälp av @itismadeby Tack igen 💐 & jag har också gjort en annan sak som ska göra det lite lättare för dig som vill eller som redan läser mina inlägg

Det finns mycket mer jag vill lära mig men det är svårt men kanske det blir, för kanske inte att det är så svårt bara man fattar hur man gör, skulle b.l.a vara kul att få till en annan header lite annan designe och bakgrund och så.
Det är i alla fall en början då jag bestämt mig för att bli kvar här på nouw.

Det jag gjort för att göra det lite lättare för er som följer mig det är att jag skaffat ett eget domän.
Mina flesta följare tror jag kommer ifrån facebook och då kan vara att man missar något inlägg, allra helst när dom kommit så sällan som dom gjort på senaste tiden & då kanske ni inte har helt koll på hela bloggadressen med portalens namn.
Nu med domänet så är det ända ni behöver skriva in är http://lottashullerombuller.com för alla som i dags läget följer mig vet väl att jag heter lottashullerombuller så då skriver ni det med en punkt och com efter så kommer ni direkt till bloggen.
Bra va!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar